popokatepetl Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 MÁM PROBLÉM, Z NIČEHO NIC MI NA XBOXU PŘESTAL JÍT OBRAZ. zVUK ALE JDE. hRAJU PŘES CINČE, NE PŘES HDMI KABEL. PORADÍ MI PROSÍM NĚKDO ČÍM BY TO MOHLO BÝT??????DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Buď to máš špatně zapojené, což pochybuji, nebo se kabel porouchal, zkusil bych si ho prvně od nějakého kámoše půjčit a vyzkoušet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 19, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Podivej se jestli mas kabel dobre zastrceny v xboxu , i v TV (dle barev) . Zkus xbox parkrat vypnout a zapnout . Nehral sis nahodou v nastaveni zobrazeni v dashboardu xboxe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popokatepetl Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 hraju to přes cinče, do televize mám koncovku skart. z ničeho nic to zčlo dělat, ať zapnu konzoli kolikrát chci i to zkusim na jiný telce pořád nic, Nic jsem nepřenastavoval, na to bych si netroufnul..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 ,,Cinč,, co vede obraz se mohl porouchat, tak jako scart, zkusil si to zapojit i jinak ? Minimálně to doporučuji vyzkoušet např. na jiné televizi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popokatepetl Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Takže konzolí by to být nemuselo? Zkusil jsem to přes jinou telku ale stejnej problé... nepoužil jsem ten skart nástavec pustil jsem ho napřímo a stejný, takže mám sehnat jinej kablik?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ano, konzolí to nejspíše nebude, sežeň jiný kablík :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popokatepetl Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Tak jo, to se mi ulevilo.... zkusim teda sehnat jinej kablík..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Na kablu nekdy byva prepinac HDTV a normalTV , neprepl si to nechca ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
popokatepetl
MÁM PROBLÉM, Z NIČEHO NIC MI NA XBOXU PŘESTAL JÍT OBRAZ. zVUK ALE JDE. hRAJU PŘES CINČE, NE PŘES HDMI KABEL. PORADÍ MI PROSÍM NĚKDO ČÍM BY TO MOHLO BÝT??????DĚKUJI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.