popokatepetl Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 MÁM PROBLÉM, Z NIČEHO NIC MI NA XBOXU PŘESTAL JÍT OBRAZ. zVUK ALE JDE. hRAJU PŘES CINČE, NE PŘES HDMI KABEL. PORADÍ MI PROSÍM NĚKDO ČÍM BY TO MOHLO BÝT??????DĚKUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Najprv sa ukludni...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popokatepetl Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 díky..... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popokatepetl Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 až budu vědět co s tim je budu klidnější:-D :-D mnohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 1.) Dostal jsi za vysvědčení Caps lock? 2.) Jeden thread stačí, navíc máš kvalitní odpověd od Negta, nikdo ti nic jinýho neřekne ... vyzkoušej jinek kabel/jinou TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
popokatepetl
MÁM PROBLÉM, Z NIČEHO NIC MI NA XBOXU PŘESTAL JÍT OBRAZ. zVUK ALE JDE. hRAJU PŘES CINČE, NE PŘES HDMI KABEL. PORADÍ MI PROSÍM NĚKDO ČÍM BY TO MOHLO BÝT??????DĚKUJI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts