bart23 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj mam spoustu otazek ohledně xbox 1.Naco je karta xbox live 2.Mužu prohlýžet internetové stránky bez karty xbox live. 3.Naco jsou takové ty body G A postupně se jestě budu ptát, omlouvám se ale jsem začátečník. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 1.) Myslíš points? Na nakupování na Marketplace ... oblečení pro avatar, Aracade hry, DLC ... 2.) Nemůžeš ani s live ... je nějaká utilitka, která to umožnuje ve spolupráci s Windows Media Center, ale je to zbytečný ... uvědom si, že je to prioritně herní konzole, na internet máš PC. 3.) Jenom na machrování, nic z toho nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 diky docela jsi my pomohl a jeste to nakupovani co vsechno muzu jeste stahovat ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Hudbu,filmy,témata možná jsem na něco zapomněl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Tak to zato stoji si koupit tu kartu, a když si koupim tu kartu co nani je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Body za,které si to potom kupuješ,ale ty filmy nevím nevím jestli by si měl kupovat :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 proč myslíš mě by se to aji šiklo a hry po netu muzu hrat aji bez ni ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Na hraní po live musíš mít Gold, což je na nějakou dobu, třeba na měsíc si aktivuješ účet na gold členství a budeš moct hrát online, za měsíc se ti to vrátí zpět na silver a hrát už nebudeš moct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Takže když si koupim xbox a pripojim ho na wifi tak mam live na měsic zdarma jestli jsem to dobre pochopil ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ano, respektive máš ho na 3 měsíce ... můžeš to využít 3x, ale na jinej účet. Proč máš založenej druhej účet? // Jo, za to až budeš mít IP ban, to v tobě idiota nikdo neuvidí ;) No co ... nebudu se rozčilovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nero23 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 A to pises koumu ? A jak na jinej ucet ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bart23
Ahoj mam spoustu otazek ohledně xbox 1.Naco je karta xbox live
2.Mužu prohlýžet internetové stránky bez karty xbox live.
3.Naco jsou takové ty body G
A postupně se jestě budu ptát, omlouvám se ale jsem začátečník. :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.