dessperadoss Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj nevÍte jak se dĚlajÍ nĚjakÉ triky nebo vychytÁvky (krytÍ,kleČenÍ atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 zkus tutorial... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 jj dik je to tam jakorat nemužu přijít na to jak se lamou kosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 to neni mortal combat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 zdá se mi že musíš zmáčknout R3 a on začne "lámat" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 jo nejak tak ale pak ještě musim točit dokola R3 nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 to je přesně ono.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Mám demo a tam když mu chceš chytnout ruku a lámat tak musíš když jsi na zemi zmáčknout oba dva joysticky ale pak dál nevím čím kroutit / nekroutit :/ // Tak se omlouvám,stačí ktomu jen pravej joystick jak píšete :) Nevíte jak se mám vyprostit nebo soupeře hodit na zem když stojíme a držíme se ? Vždycky to dopadne tak že skončím na zádech já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 když stojíš a držíte se tak zmáčkni L1 a R nahoru a pak dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 pls jak mam chytit balon,vzdy mi vypadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 musis tu paku delat kdyz je voslabenej trebas po nakym big hitu nebo kdyz nema staminu jinak to ubrani zmacknes R3 a kroutis po smeru kam tu koncetinu chces lamat skus franka mira za toho je to celke easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 jj díky zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golddavid Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nevíte někdo jak se dělá wrestling? Prostě chytit soupeře zvednout a fláknout s nim o zem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nevíte někdo jak se dělá wrestling? Prostě chytit soupeře zvednout a fláknout s nim o zem? mam pocit ze z lidelem musis bejt v klinci primo u nej L2 a r3 bud nahoru dolu bo dokola vyskousej oboji jo a de to ze vsema wrestlerama vem si brocka lesnara to je hovadu stim se to naucis btw:skus tutorial tam te naucej uplne vsechno ale uplne jen ho musis dodelat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.