ihaveyou Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Vyměním slot na Resurgence mappack za slot na Stimulus mappack. CZ učet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 A ty máš Resurgence nebo Stimulus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Já mám Resurgence pack a chci mít Stimulus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 No tak já bych to bral. : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Přidej si mě na PSN a domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Platí to ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Už bohužel ne, vyměněno s aRMy-K Prosím o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.