DavoCZ Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Dobrý den můj iPod Touch se mi nechce synchronizovat s iTunes ale když ho zapnu do PC tak se nabíjí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Nemas spatnej kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavoCZ Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Ne , kabel je dobrej , u kamoše co ma Windows 7 mi to jede normálně a na mojem pc kde mam XP tak to nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 autorizoval jsi pc s Itunes?A nebo zkus odinstalovat Itunes nejakym programem a potom nainstalovat znovu.Mas nejnovejsi verzi Itunes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DavoCZ
Dobrý den můj iPod Touch se mi nechce synchronizovat s iTunes ale když ho zapnu do PC tak se nabíjí..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.