marrtan Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zdravím, chci si nechat od vás poradit, který díl monster hunter je nejlepší ať už velikostí mapy, možnostmi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 velikostí mapy??? a na co na PC na PSP na wii na PS2 nebo kam? ze všech je možnostma frontier to je jen na PC a je nejtěžší zprovoznit ale kdybys chtěl korejskou verzi ta je free tak tu bych ti pomohl sprovoznit během 1 - 2h nemá to moc velké nároky na PS2 je nejlepší MH2 na wii je jen tri na PSP je nej MHFU. potom jsou i na PS3 ... a ty jsi MH ještě asi nehrál jaká velikost mapy tam máš vesnici nebo město z toho chodíš do questů to jsou malý mapy rozdělovaný na area většinou je jich tam tak deset ale jsou mapy kde je jich osm a kde 12 těch map je celkem dost. a když MH dobře pochopíš je tam hodně možností jen je to ze začátku hodně těžká hra kord pro 1 - 2 hráče pro 4 je easy i celej multiplayer. je to hra kde hraješ single a můžeš jít se stejnou výbavou i do multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 tak tj, určitě je to na PSP, no a MH jsem právě nehrál a když jsem zjistil že je to pry perfektní RPG tak jsem si řekl že si ho seženu, ale při hledání jsem narazil na víc dílů, proto právě potřebuju poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 na PSP teď doporučuju MHFU a ke konco roku má vyjít MHP3rd G na PSP tak to zatim pořádně nacvič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 velikostí mapy??? a na co na PC na PSP na wii na PS2 nebo kam? ze všech je možnostma frontier to je jen na PC a je nejtěžší zprovoznit ale kdybys chtěl korejskou verzi ta je free tak tu bych ti pomohl sprovoznit během 1 - 2h nemá to moc velké nároky na PS2 je nejlepší MH2 na wii je jen tri na PSP je nej MHFU. potom jsou i na PS3 ... a ty jsi MH ještě asi nehrál jaká velikost mapy tam máš vesnici nebo město z toho chodíš do questů to jsou malý mapy rozdělovaný na area většinou je jich tam tak deset ale jsou mapy kde je jich osm a kde 12 těch map je celkem dost. a když MH dobře pochopíš je tam hodně možností jen je to ze začátku hodně těžká hra kord pro 1 - 2 hráče pro 4 je easy i celej multiplayer. je to hra kde hraješ single a můžeš jít se stejnou výbavou i do multiplayeru. no ono to téma je založeno v topicu PSP hry...tak se asi ptá na PC no :-D, jinak mně se líbil Monster hunter freedom unite..ale ty hry mi přídou hodně podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.