dEvilps3 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zdravim, mam maly problem Kdyz chci nainstaovat hru (mam flash takze palenou) tak mi to nekdy napise disk read error, ze je poskrabany, pritom neni, je cisty jak zrdcadlo. Za jistu dobu se nainstaluje treba v pohode. Ted mi to zacla hazet hra, ktera mi do nedavna makala dobre. NEvite, cim to je a co s tim mam delat? Muj HDD neni nafukovaci :D PS: Kdyz to hraju bez instalace tak mi to napise taky a hra se sekne, ale zase jen nekdy a treba az po dlouhy dobe a pak opakovane a pak azse dlouho nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Můžeš mít zaprášenou mechaniku, taky může odcházet ... na jaký DVD vypaluješ? Zkus dát Xko na ležato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 zaprasena nejspis neni, mam cistici dvd se steteckem a porad to dela to samy. Vypaluju na EMTECy. Na lezato to zkusim dat zitra. Doufam, ze neodchazi, to bych byl nerad :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Jestli se to nechytne na ležato, zkus vypálit nějakou hru na Verbatim, eventuelně ještě na jinym PC. Ale pokud ta hra dřív fungovala, vidim problém spíš v Xku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.