stefik13 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 hledám nějakého hackera z liberce ? prosím napiš jsem icq nebo nějak kontakt díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zavolej si kubu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zavolej si kubu :lol: Ten je z Berouna! stefik, po tom co byla zrušena mapa flasherů to budeš mít těžký jestli se někdo nechá ukecat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 stefik, po tom co byla zrušena mapa flasherů to budeš mít těžký jestli se někdo nechá ukecat :D Presne tak :) Jen blazni ted flashuji.. Doporucuji ti koupit si vlastni pandoru a udelat si to sam. Ale co, blazni tu na foru jeste (zatim) jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stefik13 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 no doufám že se nekdo chytí, tak nejde o flashování mám bohužel fw 6.20 takže jsem zatim v pr.... Čekám až na to nějaký hovádko příjde :D a napíše to na forum :D . Proč jen bázni tedka flashuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 na 6.20 rozjedes HBL a muzes si aspon zahrat nejake ty Homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 anonymous:proč blazni? byl neakej zatah na ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stefik13 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 prosim vysvetletemi popřípadě dejte sem nějakej odkaz co to je HBL a Homebrew? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 HBL je program, který umožní spustit homebrew. Využívá nějakou chybu ve firmwaru k tomu aby se sputil a pak umožní spustit i hry bez podpisu Sony. V tomhle případě chybu v savedata u dema Pataponu 2. Homebrew je software třetí strany, jinak řečeno programátorů, který nemají na svůj software podpis od Sony a nejdou spustit na oficiálním firmwaru. http://console-forum.net/showthread.php?t=97189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stefik13 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 hele a všechny ty 3 soubory co si mám stahnout musim hodit na kartu. To hbl do root save do save a demo do games ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stefik13 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 nejdřive se mě to na neco ptá... potom dam load potvrdim ..load completed dam back zacne to nabíhat dám r a vypne se psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stefik13 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 a ještě do toho rootu házim složku hbl stěma souborama nebo jen soubory ze složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Ono tady na foru existuje něco jako edit víš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stefik13 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 no jo tak promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stefik13
hledám nějakého hackera z liberce ? prosím napiš jsem icq nebo nějak kontakt díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.