Iann 09 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kde bych mohla sehnat originální baterii (Sony) na PSP. Mám PSP koupené někdy v roce 2004. Chtěla bych baterii, která by vydržela kolem 8 hodin provozu. Hledala jsem všude možně, ale na žádnou jsem nenarazila. Děkuji :hurted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Pochybuju, že náká baterka vydrží 8 hodin. A napiš sem jaké máš PSP řadu 100x, 200x ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Mám PSP 1000 K a někde tady na fóru jsem viděla, že taková baterie byla ke koupi, ale teď to zaboha nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 jj koukni například na www.konzole-prislusenstvi.cz, nebo popřípadě koupit v zahraničí, veškeré dotazy klidně PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Baterie s vetsi kapacitou - primo od Sony - byly stazeny z prodeju, takze ty uz nesezenes. A pak jsou tu uz jenom neoriginalni http://www.dealextreme.com/products.dx/category.603~page.1 .. ale ty nedoporucuji, protoze avizovanou kapacitu (pokud) maji (tak) maximalne 1-2 mesice od koupi, behem roku ma kapacitu vetsinou stejnou nebo horsi, nez originalni baterie od Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ano , neoriginální baterie nedoporučuji, vydrží chvilku a kapacita bude stejná jako u originální, zkus se juknout např. www.playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Kluci, vy jste teda dobrý, neoriginální baterii mi nedoporučujete a originální nejde sehnat, takže co? To mám PSP zahodit? A byla by k dostání alespoň nějaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Tohle je snad original http://www.playcentrum.cz/battery-pack-1800mah-sony-psp-110201.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Jejda děkuju, já jsem ji před chviličkou objevila taky a hned objednala a měla by tady v pátek (nejpozději v pondělí být). Děkuju Vám všem. Už jsem začínala bulet, protože by se mi zrovna teď nehodilo kupovat novou baterii. Píšou tam výdrž 3-5 hodin. Snad mi vydrží dalších 5 let. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.