jaluwka Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Brej den, potřeboval bych poradit, kde sehnat nové, flashnuté PSPčko. Díval jsem se tady na fóru, ale všechny, které jsem našel, jsou vyprodané a nenapadá mě, kde jinde bych je ještě mohl koupit. Budu moc rád, když mi poradíte, děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Zde je pspček dost, ale ještě aukro.cz online bazary apod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 No, tam jsem se taky díval, ale nikde není nové. Všude jsou jen použité :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Nové a k tomu flashnuté psp neseženeš ... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ale tak tady na fóru je někdo prodával, ale píšou tam, že jsou už všechny vyprodané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeStorage Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Navíc myslím, že neseženeš ani nové flashnutelné PSP, zatím je tedy jen nějaký loader na homebrew (neofic. aplikace a hry), který funguje na FW do 6.20. Každopádně .iso hry si na něm stejně (aspoň zatím) nezahraješ. Pokud bys měl zájem, prodávám psp http://console-forum.net/showthread.php?t=98063 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Teď nevím, jestli jste mě dobře pochopili, nové jakože nepoužité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Nepoužité flashnuté psp neseženeš, jestliže zásoby došli, tak zatím na dlouho dobu než bude nový flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Sakrá, to je velice špatné :D ..ale jinak děkuji za radu. Máš ode mě Thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jaluwka
Brej den, potřeboval bych poradit, kde sehnat nové, flashnuté PSPčko.
Díval jsem se tady na fóru, ale všechny, které jsem našel, jsou vyprodané a nenapadá mě, kde jinde bych je ještě mohl koupit.
Budu moc rád, když mi poradíte, děkuji :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.