NewX4 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Zdravim .... včera jsem narazil na jednu stránku : Surtep neprijde vam divne ze hra Dantes Inferno tam stoji jen 307,- ? zatímco v PSstore za ni chcou 1 299,- ? odkaz na Dantes inf... http://psp-sony.surtep.cz/hry/dantes-inferno/ dik .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Můžeš si to nechat poslat na dobírku, takže by to podvod být nemusel, za zkoušku to stojí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 neni to podvod. z tohoto obchodu jsem již párkrád nakupoval a byl jsem zpokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 spokojen :D ..... dik ... uz sem to objednal :D ..... mam dementni 6.10 tak musim kupovat UMDcka :D .... herGOT ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 No a nebo chcou jenom vydlat :D a zviili cenu o 100vku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NewX4
Zdravim ....
včera jsem narazil na jednu stránku : Surtep
neprijde vam divne ze hra Dantes Inferno tam stoji jen 307,- ? zatímco v PSstore za ni chcou 1 299,- ?
odkaz na Dantes inf...
dik ....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.