Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Váha na balance board

Griffin

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Váží vám správně balance board? Nám ukazuje o moho kilo víc i po několikanásobném převážení? Má někdo podobný problém? Co s tím???

Clovece, my to mame naopak. Balanceboard ukazuje o cca 1.5kg mene, nez nase digitalni vaha. Kdo z nich ma lepsi udaje fakt netusim :roll: Kazdopadne, v navodu k vaze se pise, ze vaha ma stat na rovnem pevnem povrchu, jinak je ovlivnena jeji presnost. To znamena, ze mereni na koberci nemusi byt uplne ok.

Vaha dela pred kazdym merenim kalibraci roviny. Nevim zda to same dela i BB, ale asi jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Asi budu muset. Jinak funguje správně, jen s tou váhou je problém. Mám tenhle: http://www.pixmania.cz/videohra-balance-board-eerna-pro-w/czcz5402433_jvart.html

Máte přesně s tímhle někdo zkušenost?

Tu jsem si přesně chtěla koupit. Ale teď vím, že to asi nebude dobrý nápad, když má takovou odchylku.. :-( Dej to reklamovat, protože mi to nepřijde moc normální

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu