Jiva2 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 chci vložit peníze do virtuální peněženky na PS Store dřív celé měsíce mi to fungovalo a teď najednou to píše : funds could not have be added peníze na kartě jsou a ověřil jsem si v bance že karta není zablokovaná proč to najednou nefunguje ? nejde to ani na PSP ani na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Taky jsem měl tento problém a vyčetl jsem, že to dělá poměrně dost lidem. Mě osobně fungují jenom částky 450 a 150. Nevím kdy naposled jsi dobíjel, ale mě pomohlo pár dní počkat a šlo to (mezitím jsem to nezkoušel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 je to americký účet a vždy to šlo hned jak jsem měl peníze na kartě a bez problémů ve čtvrtek jsem se pokoušel vložit 5 nebo 10 dolarů a měl jsem na kartě nějak 260 kč tak jsem si myslel že mám málo peněz už je další čtvrtek a peníze už tam mám od středy 1260 kč na kartě a pořád to píše to samé funds could not have be added zkoušel jsem obvyklé částky i neobvyklé prostě kromě té nejvyšší všechny a nejde vložit nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 US store uz zablokovalo zahranicne kreditky ... jedine ako mozte z US store nakupovat ze si kupite US PSN dobijacie karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiva2 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 ta hra co chci je i na EU storu i na US storu ale já měl účet jenom na US někde jsem četl že když budu mít víc účtů jako třeba US a EU a stáhnu si hru z EU storu tak mi přestanou fungovat ty co jsem stáhl z US storu protože se mi přepne region konzole a aby se přepnul region zpět musím si stáhnout další obsah z toho druhého storu je to pravda ? co se stane když si zaregistruju účet na EU storu a stáhnu tu hru tam, půjdou mi normálně hry co jsem stáhl z US ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.