Jiva2 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 chci vložit peníze do virtuální peněženky na PS Store dřív celé měsíce mi to fungovalo a teď najednou to píše : funds could not have be added peníze na kartě jsou a ověřil jsem si v bance že karta není zablokovaná proč to najednou nefunguje ? nejde to ani na PSP ani na PS3 Citovat
Lord1382 Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 Taky jsem měl tento problém a vyčetl jsem, že to dělá poměrně dost lidem. Mě osobně fungují jenom částky 450 a 150. Nevím kdy naposled jsi dobíjel, ale mě pomohlo pár dní počkat a šlo to (mezitím jsem to nezkoušel). Citovat
Jiva2 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 je to americký účet a vždy to šlo hned jak jsem měl peníze na kartě a bez problémů ve čtvrtek jsem se pokoušel vložit 5 nebo 10 dolarů a měl jsem na kartě nějak 260 kč tak jsem si myslel že mám málo peněz už je další čtvrtek a peníze už tam mám od středy 1260 kč na kartě a pořád to píše to samé funds could not have be added zkoušel jsem obvyklé částky i neobvyklé prostě kromě té nejvyšší všechny a nejde vložit nic Citovat
iLukas Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 US store uz zablokovalo zahranicne kreditky ... jedine ako mozte z US store nakupovat ze si kupite US PSN dobijacie karty Citovat
Jiva2 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 ta hra co chci je i na EU storu i na US storu ale já měl účet jenom na US někde jsem četl že když budu mít víc účtů jako třeba US a EU a stáhnu si hru z EU storu tak mi přestanou fungovat ty co jsem stáhl z US storu protože se mi přepne region konzole a aby se přepnul region zpět musím si stáhnout další obsah z toho druhého storu je to pravda ? co se stane když si zaregistruju účet na EU storu a stáhnu tu hru tam, půjdou mi normálně hry co jsem stáhl z US ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.