Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nevim proč mi nejsou ukládat hry... Moc prosím o pomoc...

saasaa123

Otázka

Mám krátce PSP fat, firmware 3.90 M33-3. Je asi flashnuté, nebo jak se tomu říká, protože do něho můžu dávat hry v iso, nebo cso a šlapou bez problémů. Nejdřív šlo všechno v pohodě, nainstaloval jsem nějaký hry a mohl je v pohodě hrát i ukládat, ale pak mi najednou ukládání přestalo jít. PSP hru uloží jako prázdný soubor, který následně nejde načíst. Nevim čim to může být, možná jsem nahrával moc her a následně mazal a tak se nějak zahltil memory stick nebo nevim. Taky se mi jednou psp seklo a nechtělo reagovat na vypnutí ani jiné mačkání tlačítek a tak jsem natvrdo vyndal baterii a pak se rozběhlo. Prosím o radu co mám dělat.... Jestli nějak naformátovat memory stick a pak to půjde, nebo zkusit firmware update... Hledal jsem v tutoriálech, ale bohužel jsem odpověď nenalezl, proto jestli bude tak někdo hodnej a napíše mi řešení budu vděčnej. Každopádně bych nechtěl přijít o možnost nahrávání a hraní her v iso a cso. Díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak na nete som sa docital ze to moze byt zlou kopiou hry ..... alebo nastavit ci vsh menu alebo v recovery menu ... a nastavit umd iso mode : na m33 dirver alebo sony ... ... a osobne by som spravil update dirmware na 5.50GEN D3 .. ak to spravis neprides o moznost hra hry iso/cso ale daj pozor updatni CFW 5.50gen d3 ani OFW . :) ako nahodit firware 5.50 od genu najdes v tutorialoch :)

Odkaz ke komentáři

• 0

a co se stane, když naformátuju ten memory stick? Nemohlo by to pomoct?? To ukládání her přestalo jít najednou, předtim šlo... Nemohl bys mi dát na tebe kontakt, třeba na ICQ? Že by jsme to spolu projeli? Spíš mi jde o to kdyby nastal nějakej problém abych něco neudělal blbě....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu