wotanzai Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Zdravim vsechny! Mam asi mesic flashnute PSP 5.50 GEN-D3. Problem je v tom,ze behem hrani se mi vypne display,ale hra bezi,zvuky taky. Nevite v cem je problem? Budu vdecnej za jakkoukoliv pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Prostě hraješ a displej se z ničeho nic vypne? To ti dělá jako hned od doby cos to PSP dostal do rukou nebo až kdyžs tam dal GEN-D3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotanzai Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Presne. Behem hrani. ten GEN-D3 tam uz byl,kdyz jsem ho dostal. Z pocatku to slapalo skvele. Az v prubehu to zacalo blbnout. Jo..stava se to napriklad,kdyz zmacknu dve sipky najednou a nekdy jen tam samo od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 a co kdyz zmacknes tlacitko displaye? Rozsviti se zase? Ja to tipuji na spatny kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Viděl bych to na HW závadu, třeba zkrat nebo špatnej kontakt ... Máš šroubováček kterým bys mohl PSP rozebrat a mrknout jestli má displej pevně usazený dráty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotanzai Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 hned zitra se na to kouknu a dam vam vedet. jinak to tlacitko displeje nepomaha. A kdyz zmacknu sipku nahoru a doprava tak se to stane. zajimavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 skus tam dt prometheus a nebo skus tu hru stahnout od jinut:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 ono to blne u kazde hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 aha a od kud mas to psp? z bazaru od kamose a nebo netriskl si snim o zem? nesel si snim po desti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 z bazaru no. Vlastne..jednou mi spadl na zem,to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Tohle je jasna HW zavada. Odendej predni kryt a mrkni na to. Zkus take schvalne nemackat zadne sipky nic, ale proste jen pritlacit na kryt v nekolika mistech - samozrejme vyzkousej ruzna mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Podobny problem jsem mel taky, neni to tim ze se ti zamyka pspecko ? Mel jsem taky spatny kontakt a psp se pri nejakym prudsim pohybu jako vyplo ale zvuky atp fungovalo, pak jsem to opravil a vsechno fungovalo v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 forwhat: no.neco podobnyho to tak je. jak si to opravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Rozmontoval predni kryt, a jak mas zapinani a vypinani psp to jsem vymenil protoze tam byl spatnej zdroj a kdykoliv sem trosku drkl ihned se zamklo. Vyzkousej zmacknout ty sipky normalne v menu, taky ti scerna obrazovka ? nebo tam mas jen klic vedle hodin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 skus tam dt prometheus a nebo skus tu hru stahnout od jinut:D Ten tvůj slavnej Prometheus neřeší HW závady, nevím kolikrát se ti to má ještě říct abys to pochopil ... Když nepůjde zvuk, paměťovky, displej ... Prometheus to nevyřeší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 me se to nezamyka. furt jakoby muzu hrat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 A nejsou spatny konektory u displeje neni treba uvolnenej kabel.... Se koukni do vnitr a zkousej. Nevypada to na nejakou kritickou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wotanzai
Zdravim vsechny! Mam asi mesic flashnute PSP 5.50 GEN-D3. Problem je v tom,ze behem hrani se mi vypne display,ale hra bezi,zvuky taky. Nevite v cem je problem? Budu vdecnej za jakkoukoliv pomoc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.