wotanzai Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 Zdravim vsechny! Mam asi mesic flashnute PSP 5.50 GEN-D3. Problem je v tom,ze behem hrani se mi vypne display,ale hra bezi,zvuky taky. Nevite v cem je problem? Budu vdecnej za jakkoukoliv pomoc! Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 Prostě hraješ a displej se z ničeho nic vypne? To ti dělá jako hned od doby cos to PSP dostal do rukou nebo až kdyžs tam dal GEN-D3? Citovat
0 wotanzai Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 Presne. Behem hrani. ten GEN-D3 tam uz byl,kdyz jsem ho dostal. Z pocatku to slapalo skvele. Az v prubehu to zacalo blbnout. Jo..stava se to napriklad,kdyz zmacknu dve sipky najednou a nekdy jen tam samo od sebe. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 a co kdyz zmacknes tlacitko displaye? Rozsviti se zase? Ja to tipuji na spatny kontakt. Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 Viděl bych to na HW závadu, třeba zkrat nebo špatnej kontakt ... Máš šroubováček kterým bys mohl PSP rozebrat a mrknout jestli má displej pevně usazený dráty? Citovat
0 wotanzai Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2010 hned zitra se na to kouknu a dam vam vedet. jinak to tlacitko displeje nepomaha. A kdyz zmacknu sipku nahoru a doprava tak se to stane. zajimavy Citovat
0 KOSScz Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 skus tam dt prometheus a nebo skus tu hru stahnout od jinut:D Citovat
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 ono to blne u kazde hry Citovat
0 KOSScz Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 aha a od kud mas to psp? z bazaru od kamose a nebo netriskl si snim o zem? nesel si snim po desti?? Citovat
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 z bazaru no. Vlastne..jednou mi spadl na zem,to je pravda Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 Tohle je jasna HW zavada. Odendej predni kryt a mrkni na to. Zkus take schvalne nemackat zadne sipky nic, ale proste jen pritlacit na kryt v nekolika mistech - samozrejme vyzkousej ruzna mista. Citovat
0 forWhat? Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 Podobny problem jsem mel taky, neni to tim ze se ti zamyka pspecko ? Mel jsem taky spatny kontakt a psp se pri nejakym prudsim pohybu jako vyplo ale zvuky atp fungovalo, pak jsem to opravil a vsechno fungovalo v pohode. Citovat
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 forwhat: no.neco podobnyho to tak je. jak si to opravil? Citovat
0 forWhat? Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 Rozmontoval predni kryt, a jak mas zapinani a vypinani psp to jsem vymenil protoze tam byl spatnej zdroj a kdykoliv sem trosku drkl ihned se zamklo. Vyzkousej zmacknout ty sipky normalne v menu, taky ti scerna obrazovka ? nebo tam mas jen klic vedle hodin ? Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 skus tam dt prometheus a nebo skus tu hru stahnout od jinut:D Ten tvůj slavnej Prometheus neřeší HW závady, nevím kolikrát se ti to má ještě říct abys to pochopil ... Když nepůjde zvuk, paměťovky, displej ... Prometheus to nevyřeší! Citovat
0 wotanzai Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 me se to nezamyka. furt jakoby muzu hrat dal. Citovat
0 forWhat? Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 A nejsou spatny konektory u displeje neni treba uvolnenej kabel.... Se koukni do vnitr a zkousej. Nevypada to na nejakou kritickou chybu. Citovat
Otázka
wotanzai
Zdravim vsechny! Mam asi mesic flashnute PSP 5.50 GEN-D3. Problem je v tom,ze behem hrani se mi vypne display,ale hra bezi,zvuky taky. Nevite v cem je problem? Budu vdecnej za jakkoukoliv pomoc!
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.