Salazar Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Ahoj , vlastním 1 TB WD MyBook který je napájen pomocí adaptéru ale ten mi odešel tak jsem si koupil tento http://www.alza.cz/hama-univerzalni-sitovy-adapter-d102341.htm ale když to zapnu tak mi v tom jenom začne praskat a nic se neděje ale včera mi to šlapalo normálně .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Asi to nezvlada zkus si poridit lepsi a tenhle vyreklamovat.A radsi si nech poradit o produktu v nejakem int obchode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Si nemyslim že by to nezvládal .... do Teď to bylo v pohodě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 OMG. Pochopitelne, ze nezvlada. 1500 mA / 3 V 1200 mA / 4,5 V 1000 mA / 6 V 900 mA / 7,5 V 800 mA / 9 V 700 mA / 12V Ty potrebujes 1500 mA/1.5A / 12 V Ten zdroj je slabej, neutahne to. Nechapu, proc jsi kupoval tak slabej - to neumis cist? A to cvakani je motorek a hlavicky, jak se snazi nabehnout, ale nezvlada - tim ho akorat kurvis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Když už chceš koupit adaptér a nevíš jakej (ani se nezeptáš), tak aspoň vem ten starej a zajdi do nějakýho elektra a oni ti dají nějakej podobnej. Ničit si disk neodborným výběrem adaptéru fakt neni dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Presne tohle jsem rikal ;)Shrnul jsem to do 1 odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Ahoj ,
vlastním 1 TB WD MyBook který je napájen pomocí adaptéru ale ten mi odešel tak jsem si koupil tento
ale když to zapnu tak mi v tom jenom začne praskat a nic se neděje ale včera mi to šlapalo normálně ....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.