Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc s Itunes

Otázka

Odesláno

Mám ted novej Ipod Classic 160Gb,jelikož jsem uplnej začátečník potřeboval bych poradit s Itunes, je k němu čeština?Samosebou Free,nebo jestli bys te mi doporučily jinej porgram na přenos mp3 a taky videí do Ipodu,pokud možno česky a přehledný.Thx,a jestli už tu něco takovýho je,tak sorry

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Já jsem na to češtinu viděl ale to chtěly zaslat něco přes sms.Tomuhle ale nedůvěřuju.A k čemu je tenhle program dobrý?A co jsem se dočet tak je k ipodu mnoho jinejch programů které Itunes vylepšují,jako například nějakej kterej ke každýmu albu sežene obal,udělá větší přehlednost apod.Tak jestli by sem někdo hodil svý typy těhle programů

• 0
Odesláno

Itunes je nepřehledný jen když nemáš natagovaný mp3 - pak je v tom bordel, ale to není rozhodně chyba programu ale tvoje... Jinak covery alb se dají dávat přes itunes a není na to potřeba žádný další program. Mp4 videa se dávají do ipodu stejně jako písničky, jen jsou pod jinou záložkou - při Sync Ipodu si vyber, co všechno chceš nakopírovat a je to... Jednodušší už to snad ani být nemůže

• 0
Odesláno

Ale já nemyslel přidání Artworků ručně odněkad z pc k albům,ale jestli jde aby mi Itunes vyhledalo ty Artworky automaticky někde,protože alb mám spoustu a u málo kterejch mám obal.Takže hledat je samostatně,hmm to by mi zabralo hodně času :D tak sem myslel jestli to jde takhle nějak automaticky

• 0
Odesláno

V poslechu ne,ale v pořádku jo,ale tak to je jedno.Náhodou nějaká dobrá stránka s obalama cd? Sem právě nedávno četl (tak sem to blbě pochopil) že je k itunes nějakej program kderej automaticky ty obaly vyhledá.Njn moje chyba tak to sorry.Tak to už abych začal obaly nahrávat:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu