IDMW Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Dobrý den,mám problém ze spouštěním filmů.Vždy kdiž tam dám nějaký film (Mp4) Tak mi to napíše :Video cannot play: V čem je chyba? předem moc děkuju za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 no jo to me taky stve... musis to nechat projet pres program xvidpsp4 nebo nejak tak :D a melo by to farat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 A nevíte někdo jak se ten program jmenuje přesně?děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 A nevíte někdo jak se ten program jmenuje přesně?děkuji :) http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Děkuji pane Andersone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
IDMW
Dobrý den,mám problém ze spouštěním filmů.Vždy kdiž tam dám nějaký film (Mp4) Tak mi to napíše :Video cannot play: V čem je chyba? předem moc děkuju za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.