luklkluk Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 :cry::cry:nefunguje mi zpola -musi se podrzet asi sec. coz mi trochu vadi pri hrani napr brothers in arms- klavesa L :cry::cry:,nemate nekdo supr radu nebo dobry servis v Praze dik za odpoved jo a mam nintendo DSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Samik Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 ak mas zaruku tak reklamacia, ak ne hlavne NESKUSAJ do toho fukat lebo to pochovas este viac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Pokud zaruku uz nemas, tak si kup novou na DealExtreme. Jen ji tam budes muset pripajet mikropajkou, nebo pak hodne opatrne pajkou normalni. Jeden z obvyklejsich problemu NDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luklkluk
:cry::cry:nefunguje mi zpola -musi se podrzet asi sec. coz mi trochu vadi pri hrani napr brothers in arms- klavesa L :cry::cry:,nemate nekdo supr radu nebo dobry servis v Praze dik za odpoved jo a mam nintendo DSI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.