Zbora Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Mam takovej problem s GTA mam vse na max detaily a v Benchmarku mam 50 fps a kdyz hraju prvni misi seka se to jine hry mi jenou na full hd bez sekani nevite cim to muze byt ?:( diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Jakou máš sestavu GTA 4 je poměrně náročná hra zkoušel si snížit něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 AMD Phenom X6 2,80 Ati HD 5850 4 gb RAM ddr3 takze fakt nevim proc to dela:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zkus stahnout nejnovejsi patch http://www.gta.cz/gta4/clanek/downloady-patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Romeno: Zkusím :) vcera sem ho stahoval a pak mi gta napsalo chybu Xlive.Dll.. :/ takze reinstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 a zase chyba.. :/ uz nevim co stim jine hry mi fachci normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 CHtelo by to funkcni crack.. helpne mi nekdo pls ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Nespamuj tady prosimte , crack ti tu nikdo davat nebude , tohle neni pc warez forum . Mas si koupit originalku a mas po starostech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Jasny no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.