marrtan Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 zdravím, mám jeden velký problém a to s hrou Gran turismo, rozhodl jsem se že si ji po dlouhé době zahraju, ale když ji zapnu tak se normálně zapne, ale pak zamrzne na "saving proces" hned po uvodním intru, zkoušel jsem si stahovat různé verze, ale stejně jako tato zamrzají na stejném místě. Poraďte někdo. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Znova stáhnout/rozbalit/nakopírovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 no jak jsem psal to jsem dělal a stahoval i jiné verze, předtím mi to normálně šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zkus naformátovat kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 nebo si stahni jinej CFW, kterej ted mas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Nebo zkus změnit ve vhs menu UMD ISO MODE na M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 mam CFW 5.50 D no a momentalne zkouším naformat. kartu a pak se podivam na ten umd iso mod edit: napadlo mě, nemohl by to dělat nějaký plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 tak zkus vypnout vsechny a pak to pust.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 super už to jede, tak to asi dělal ten plugin na hraní ad-hoc her přes USB, děkuji všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.