ostravak Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Zdravím , prosím o menší radu s výběrem nejlepšího programu pro unlock a jailbreak pro muj iphone 3G 8GB , 3.1.3 bb 5.12.01 kupován v Polsku u Orange ?Tak abych neměl v os 4.0 žádné chyby , nebo jestli bych mohl zůstat na os 3.1.3 ?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Doporucuji snowbreeze: http://console-forum.net/showthread.php?t=90705 , pokud by to neslo, jeste redsn0w: http://console-forum.net/showthread.php?t=96103 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Galaxy , díky moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Takže problem , nefunguje mi ani snowbreeze , ani redsnow .U redsnow se mi vše načte do konce a když se mi ukáže na monitoru finish , kliknu na done a ip stále ukazuje downloading jailbreak data , nechám ho pracovat cca 15 minut a pak se mi zapne , ale pořád s os3.1.3 . U snowbreeze mi zas blbne itunes vypisuje hlášku s erorrem 1601 , takže použiju iREB , ale display iphonu mi neproblikne , tudíž to stále nefunguje .Ještě bych se chtěl optat ohledně verze mb489 u forecastu mi to píše , že unlock nejde , ale to je blbost ne ? pls REFRESH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Napada me to zkusit na jinem PC s jinym OS.. A s tim unlockem to blbost je. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Galaxy , mám na ntb dva os , zkoušel jsem to už na xp a i na win7 a u obou jail programu to dělá to samé . máš nějaké jiné nápady?Kdybych updatoval přes itunes original ios 4 tak mi to změní bb a už ho neunlocknu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Updatnes, i novy BB jde unlocknout, ale musis mit JB. Jeste muzes zkusit hodit iPhona do DFU modu (nejdrive toho normalniho, pokud by to stale neslo, i do toho skryteho) // Muj 1000. prispevek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 nechápu co myslíš tim skrytým , nebo normalním DFU ?Já měl za to , že servisní mod je jen jede Jinak gratuluji k 1000 příspěvku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 On se jeden jmenuje Recovery mode a druhy se jmenuje Restore mode. U jednoho jde displej a u toho druheho ne. :-) Zkus YouTube, navody by tam na to meli byt. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Takže jsem toi vyřešil tak , že jsem updatoval oficial ios4 , protože pokud někomu redsnow ukazuje downloading jailbreak data i po ukončení procesu je to tím , že neumí pracovat s ios 3.1. , pote jsem už udělal jailbreak bez menšího zaváhání , kupodivu jsem nemusel ani použít unlock :-) Galaxy děkuji za pomoc pls LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ostravak
Zdravím , prosím o menší radu s výběrem nejlepšího programu pro unlock a jailbreak pro muj iphone 3G 8GB , 3.1.3 bb 5.12.01 kupován v Polsku u Orange ?Tak abych neměl v os 4.0 žádné chyby , nebo jestli bych mohl zůstat na os 3.1.3 ?Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.