klobas1 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s netfront internet browser v4 - high memory mod nebo jestli by mi na něj nemohl dát někdo návod jak ho zprovoznit.Díky za odpovedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2david2 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 co tu chces riesit nakopirujes do psp/game a spustis a sprava sa to ako normalny zakladny prehliadac co je v psp len je upraveny aby vyuzival co najviac pamete v psp ja osobne ho odporucam mozme ist snim na vecsie stranky a psp nacita stranku vdaka tomu vyuzitu pamete . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klobas1 Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Právě že to mi nejde nakopíruju tam všechny soubory a nic tam nemám kdyz najedu v PSP do game. Složky sou 3. HtmlMax_Eng ProtectedHtmlMax_Eng vsh A v nich sou soubory: EBOOT.PBP EBOOT.PBP htmlviewer_plugin.prx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klobas1
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s netfront internet browser v4 - high memory mod nebo jestli by mi na něj nemohl dát někdo návod jak ho zprovoznit.Díky za odpovedí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.