Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 + TV Samsung

RodriguezTwiggy

Otázka

Přišel jsem na to, že když připojím PS3 k televizi přes HDMI, tak mi jde PSko ovládat ovladačem od TV. Funguje to jak u Samsung 50" plasmy tak 40" Samsung LCDčka. Obě jsou řady 5.

Navíc když mám vyplou TV i PS3, tak při zapnutí PS se mi automaticky zapne i TV a přepne se na PS. Když vypnu PS, vypne se i TV.

Ještě že jsem si nedávno nekoupil PS3 BluRay ovladač.:cheesygrin:

Jde to taky někomu, s televizí Samsung? Ten ovladač funguje pomocí funkce AnyNet+

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Taky mi to frčí, mám Samsung p2370HD, je to dobrá věc, je super, že nemusím zbytečně zapínat ovladač, když si chci jenom pustit film, a pak bych ho zase vypínal. Je ale pravda, že se tím ovladačem od televize pohybuješ v menu PS3 mnohem pomaleji. Se všemi funkcemi, které si zmínil souhlasím až na to, že když vypnu PS3, tak se vypne i TV. V mém případě se přepne na tuner a začne hrát nějaký televizní kanál.

Odkaz ke komentáři

• 0

No hlavne ovladac od tv komunikuje prez infra, zatimco ps3 movie ovlada vyuziva bt. Takze signal de primo do ps3. Zatimco normalni tv ovladac da signal tv a ta pak ps3 a ta zpet tv :) je to dobry akorat k tomu ze zapnete ps3 i tv jednim stiskem :) a vypnes taky jednim...

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud by to někomu nešlo, tak zkuste jít do menu PS3: settings-system settings a tam je nějaká volba HDMI compatibility nebo tak nějak... Nvm teď jak se to přesně jmenuje. To je potřeba povolit, jinak to fungovat nebude.

4 Jonny1619: Zkus najet do menu AnyNnet+, nastavení a tam si zadej automatické vypnutí na zapnuto. Mělo by to vypnout i tv zároveň s PS.

Odkaz ke komentáři

• 0
Taky mi to frčí, mám Samsung p2370HD, je to dobrá věc, je super, že nemusím zbytečně zapínat ovladač, když si chci jenom pustit film, a pak bych ho zase vypínal. Je ale pravda, že se tím ovladačem od televize pohybuješ v menu PS3 mnohem pomaleji. Se všemi funkcemi, které si zmínil souhlasím až na to, že když vypnu PS3, tak se vypne i TV. V mém případě se přepne na tuner a začne hrát nějaký televizní kanál.

kdyz vypinas tak kdyz mas PS klasicky v estandartnim menu a vypnes TV tak ta posle signal a vypne PS3

Odkaz ke komentáři

• 0
Taky mám v TV funkcí Anynet +, ale zapínání a vypínání zároveň mi nefunguje. Koukal jsem do System settings a žádné HDMI compatibility, ani nic podobného tam není. Můžeš prosímtě juknout, jak se to jmenuje přesně?

Tak je to "control for HDMI" a povolíš tím vlastně spolupráci vzájemně propojených zařízení přes HDMI. A jak ti to nejde vypnout? Když vypneš ps přes ds tak se vypne jen PS. Pokud chceš aby se vyplo ps i tv tak musíš ovladačem... Aspoň u mě to tak je...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu