Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problikavani, world at war, kane a lynch2

slezix

Otázka

Dobry den,

se omlouvam jestli budu mit trapne dotazy, ale tak snad to nebude zas tak strasne.

-konecne jsem pripojil sve ps3 k svemu lcd monitoru Flatron L1953TR, ale jednou za cas se mi stava, ze problikne (zcerna obrazovka na cca 1 vterinu). Nevite jestli za to muze nastaveni, nebo tak?

-Mam v planu si poridit starsi kousek cod:world at war. Je jeste dost lidi co to hraje po multiplayeru? Jde mi o to aby nebylo slozite a vzacne ze si tam zahraju v plnem poctu hracu. A navic celkove starsi hry jestli se hraji stale po multiplayeru online v nejakem rozumnem poctu komunity?

-stahl jsem si nove demo kane a lynch 2 a kdyz hraju po multiplayeru, tak se mi to obcas zasekne (v menu kdyz chci hrat multiplayer), ze musim vypnout konzoli a znovu ji zapnout. Obcas to naskoci, ale tak rekneme 50 na 50. Je to chyba moje, nebo vyrobce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

k tomu problikavani> pokud to mas zapojeny pres hdmi kabel tak odhaduju ze je zakopanej pes v nem. Mel jsem stejny problem ze mi casto takhle televize cernala jako kdyby nedostala signal a az za cas jsem si vsimnul ze to dela jen pri 1080p. Takze prehozeni kabelu za jinej a je po problemu. Zajimave ale je ze to zacalo az po instalaci fw 3.xx Uz si nepamatuju ktery to byl presne ale byl to nejaky 3.xx Nevim co tam sony udelala za zmeny ale do fw 3.xx s kabelem problem nebyl :? a kdyz ma clovek kabelaz zabudovanou tak to docela nakakne :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu