USB Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 1.Na PSP 5.03 Gen-C mi nefunguje NHL 07, jak to vyřešit? 2.Na PSP 5.03 Gen-C mi nefungujou hry Diablo a Disruptor z PSX, dá se to něják vyřešit? 3.Existuje nějáký screenshots plugin na PSP 5.03 GEN-C? 4.Na PSP 5.03 GEN-C jsem hrál Atlantis: The lost tales z PSX ale potom jak to chce přehodit disky, tak to prostě nejde. 5.Co to 2d WoW na PSP, viděl jsem pár screenů ale já si stáhl jen 1ní betaverzi, už existuje lepší verze? 6.Jdou přehrávat v PSP pomocí nějákého programu i jiná videa třeba v(avi, flv,wmv, mpeg) bez toho aniž bych je něják konvertoval? 7.V GOtube se mi prostě některá videa nenačtou, čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 1.Na PSP 5.03 Gen-C mi nefunguje NHL 07, jak to vyřešit?2.Na PSP 5.03 Gen-C mi nefungujou hry Diablo a Disruptor z PSX, dá se to něják vyřešit? 3.Existuje nějáký screenshots plugin na PSP 5.03 GEN-C? 4.Na PSP 5.03 GEN-C jsem hrál Atlantis: The lost tales z PSX ale potom jak to chce přehodit disky, tak to prostě nejde. 5.Co to 2d WoW na PSP, viděl jsem pár screenů ale já si stáhl jen 1ní betaverzi, už existuje lepší verze? 6.Jdou přehrávat v PSP pomocí nějákého programu i jiná videa třeba v(avi, flv,wmv, mpeg) bez toho aniž bych je něják konvertoval? 7.V GOtube se mi prostě některá videa nenačtou, čím to je? 1) Prometheus 2) zkontroluj POPS 3) ano, existuje ;) zkus tady PSP Downloads - Software 4) zase POPS 5) nic takovýho sem neviděl 6) PMPlayer AdVanCe 3.1.1 7) ten program ma chyby staci ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 1) Prometheus2) zkontroluj POPS 3) ano, existuje ;) zkus tady PSP Downloads - Software 4) zase POPS 5) nic takovýho sem neviděl 6) PMPlayer AdVanCe 3.1.1 7) ten program ma chyby staci ? :) 1)Díky 2)Na 5.03 Gen-c jsem neviděl pops loader, nevím kde ho hledat, a strýček google to taky neví 3)taky díky 4)i kdyby na psp 5.03 pops byl tak mám dojem že by to nevyřešil :-((ta hra mi funguje ale musí se tam přehazovat ty cedla, třeba z cd1 na cd3 a z cd3 na cd2 atd..) 5)Asi si budu muset počkat 6)To je trošku neůplné, jde tam sice přehrávat pár nových formátů ale musel bych si je překponvertovat do PSP rozlišení 7)s tím asi nic neudělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
USB
1.Na PSP 5.03 Gen-C mi nefunguje NHL 07, jak to vyřešit?
2.Na PSP 5.03 Gen-C mi nefungujou hry Diablo a Disruptor z PSX, dá se to něják vyřešit?
3.Existuje nějáký screenshots plugin na PSP 5.03 GEN-C?
4.Na PSP 5.03 GEN-C jsem hrál Atlantis: The lost tales z PSX ale potom jak to chce přehodit disky, tak to prostě nejde.
5.Co to 2d WoW na PSP, viděl jsem pár screenů ale já si stáhl jen 1ní betaverzi, už existuje lepší verze?
6.Jdou přehrávat v PSP pomocí nějákého programu i jiná videa třeba v(avi, flv,wmv, mpeg) bez toho aniž bych je něják konvertoval?
7.V GOtube se mi prostě některá videa nenačtou, čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.