netix Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Zdar mám problém s displejem na PSP...když na něm někdy hraju zčerná mi zničehonic displej a musím PSP vypnout a zapnout(někdy to nepomůže).Tuším že se tomu říká roztíkání barev...chci se zeptat : 1.Jestli se dá problém vyřešit jiným způsobem než výměnou displeje 2.Pokud ne,tak kde je nejvýhodnější koupit nový 3.Jestli to jde jak si ho vyměnit sám doma(popř.nějaký návod) 4.Mám problém se sluchátky,když je piřpojím zvuk jede pořád z repráků...kdysi sem se tady na to ptal prý to jde zpravit nějakým odděláním pojistky či co,chtěl bych to nějak zpravit když už budu ve vnitř kvůli displeji...takže taky jestli existuje nějakej návod.... Dík chlapi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 s tím displayem : zkoušel si rozebrat PSP a pročistit konektory a pak to složit a pořádně zapasovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 roztekani barev to asi nebude, to bys mel mozna na displeji smouhy, nebo by se ti menily barvy. asi jedine co muzes udelat, je vycistenim spoju u displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Nezkoušel,v PSP se fakt nevyznám...zkusim ho otevřít a vyčistit to díky,snad to pomůže....a k té "pojistce" u sluchátek nikdo neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.