Pit-Bull Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Ahoj chtěl bych se jen zeptat když vás ve hře Final Fantasy VII Crissis Core zabijou tak co vám to udělá. Něco se vám odečte nebo co prostě? nevíte pls? mě teďka zabili poprvé (lvl 28 )a nic mi to nevzalo takže je jedno když mě zabijou 300x ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 ano je jedno kolko krat ta zabiju, jedine v japonskej verzii dostanes game over Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 a cely od znova jo?? :D:D lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 nie, loadnes posledny save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Strašně se těším na hru FF Agito hlavně zase na ty útoky videama jako v FF7CC a na ten multiplayer!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 http://ff.bonusweb.cz/index.php PS: nevíte koli dílů vyšlo na PSP ze všech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 pokial viem na psp su styri hry final fantasy: crisis core dissidia ff1 ff2 no a k tomu mozes pripocitat vsetky hry z ps (tych je viacej) // hej ten tactics som zabudol, je to port z psx na psp, ale zahrat si mozes aj original psx verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 tohle jsou jenom iso a cso ne?? a pak jsou jeste taktics atd... ale to jsou asi psx?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.