skenerz Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Ahoj, hledal jsem na internetu všude jak nahrávat z xboxu ale všudeje že přes nějakej kabel bo co, tak nevíte když mám přes kabel propojeni pc a xbox jak to udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 A cez ten kabel to mas prepojene, co si cital? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Nejjednodušší přes EasyCap http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/EasyCap%20USB%20video%20grabber/1/, pokud chceš vyšší kvalitu tak přes DVD přehráváč. // Máš pravdu, DVD recorder jsem nikdy nepoužíval, vždycky jsem řikal DVD přehrávač, špatně se převyká :D. Post nechám, at je to jasný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 KeNnY, DVD rekorder, aby nebol zmateny :D Z konzoly kablom do vstupu DVD rekordera a z DVD rec. vystupom do vstupu TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skenerz
Ahoj, hledal jsem na internetu všude jak nahrávat z xboxu ale všudeje že přes nějakej kabel bo co, tak nevíte když mám přes kabel propojeni pc a xbox jak to udělat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.