Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výběr volantu

KapaCZ

Otázka

Jelikož se blíží období závodních her (F1, GT5, NFS), tak jse se rozhodl koupit si volant, stim souvisí i výroba home made playseat, ale to je jiná. Potřebuji pomoc s výběrem volantu.

Určitě musí mít pedály, rád bych aby měl vibrace. Pokud se dělají s oddělenou "šalpákou" budu jen rád.

PS: Fotky HMPlayseat určitě ukáži :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Možná by nebylo od věci si ho nejdřív pořádně někde vyzkoušet, mě z volantu, po delší době, bolí hnáty jako prase a občas raději sáhnu po dualschocku.

Jo a nevíte někdo, jak se snižuje síla zpětné vazby u mého volantu? je to ten Gran Turismo, manuál nemohu ani zaboha najít.

Mačkají se 3 tlačítka, ale už nevím která.

Odkaz ke komentáři

• 0
sibereus: To mě ze začátku taky boleli, ale ted když jezdim autem tak jsem si zvykl. Pokud tě bolí ruce z tohoto, tak do auta ani nesedej je to stejný!

AHA, to jako bych raději neměl řídit?, to je teda blbost, to se musím smát, řídit real můžu klidně ukazováčkem a nic, ale zpětná vazba u herního volantu mi příjde unavující, to jestli je to v reálu stejné, říct nemůžu, protože 200km/h + , či ,, na doraz ´´ nejezdím, uvidíme u GT5

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi si nikdy s G25 nic nehrál nebo nevim jestli hraješ jenom nějaký truck simulátory. Nikdy jsem na G25 nehrál žádný trucky a to ji mám dost dlouho. Kdo má rád rally, tak je jasná volba Richard Burns Rally, který se s G25 hrajou úplně parádně a využije to všechny možnosti volantu. Další hra která volant plně podporuje je třeba Test Drive Unlimited. Naopak si myslím, že na nějaký ty truck hry ani tenhle volant neni, protože jsou to spíš takový "arkády" kde to ani nevyužiješ a nevim jestli vůbec nějaká taková hra podporuje řazení jako je na G25. Dotaz byl k PS3, takže tam nevím jak je to s hrama co jsem jmenoval (používám ho na PC). Hlavně si rozmysli, který hry s tím chceš hrát a potom se koukni jestli plně podporujou G25 nebo G27 včetně řazení jinak to nemá smysl kupovat a stačí něco levnějšího.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jelikož se blíží období závodních her (F1, GT5, NFS), tak jse se rozhodl koupit si volant, stim souvisí i výroba home made playseat, ale to je jiná. Potřebuji pomoc s výběrem volantu.

Určitě musí mít pedály, rád bych aby měl vibrace. Pokud se dělají s oddělenou "šalpákou" budu jen rád.

PS: Fotky HMPlayseat určitě ukáži :)

Ahoj mám G25 uz par let a musim rict ze drzi a jsem s nim stale nadmiru spokojeny.

Pokud to myslis vazne urcite nepremyslej jinych volantech nez G25, G27 pripadne http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?cPath=21&products_id=89&osCsid=ddd4c7c904577b6699bb545fb2be8346

Pokud ale chces stavet playseat a chces ulozeni pedalu shora, tak nekupuj G25 ten ti to neumozni. Ale at se nerozepisuju znovat tady je me porovnani G25/G27

http://console-forum.net/tema/115388-fanatec-gt3-rs-v2-vs-fanatec-911-carrera?p=1042500&viewfull=1#post1042500

urcite pak postni ten tvoj homemade playseat.. take se do budoucna na to chystam.

AHA, to jako bych raději neměl řídit?, to je teda blbost, to se musím smát, řídit real můžu klidně ukazováčkem a nic, ale zpětná vazba u herního volantu mi příjde unavující, to jestli je to v reálu stejné, říct nemůžu, protože 200km/h + , či ,, na doraz ´´ nejezdím, uvidíme u GT5

zpetna vazba u simulatoru (u tech Simulatoru s velkym "S" nikoli NFS apod.) je velmi podobna realite ;) Pokud teda pouzivas volant s real FF a ne pseudo FF.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu