Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

chci koupit xbox

emsi

Recommended Posts

chtel bych se zeptat kdyz koupim tento xbox v electro worldu jestl i pujde flashnout abych na nej moh stahovat hry ?a jak ja to tu stazenou hru dam?jestli na HDD?nebo vypalit?dekuji za odpoved prosim co nejrychleji v patek ho prodavaji za levnou cenu

http://www.electroworld.cz/product/herni-zarizeni-hracky-a-zabava/herni-konzole/X360XGX00092/herni-konzole-microsoft-xbox360-arcade

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jaky je flashnuty na te strance?nemohu to najit ? prosim poradte tamten s electro worldu pry nepude flashhnout mi psal typek co to dela psal mi tohle :

Tyhle nové xboxy neděláme, je tam potřeba hw zásah do mechaniky (pájení atd) což nejde úplně vrátit do původního stavu.

prosim poradte zitra pro nej dyztak chci jet

Odkaz ke komentáři

Používat zajmeno místo názvu, který jsi neřekl neni moc rozumný. Jak máme vědět který je "tamten"? X360 S nejde flashnout, klasický X360 flashnout jde. Máš to v topicu pro začátečníky. Doporučuju hrejte.cz, prodává již flashnutý X360 se zárukou za docela dobrou cenu. Flashnutý X360 jsou označený znamínkem +.

Odkaz ke komentáři

Není to slim. Ale podívej se, co ti napsali:

Tyhle nové xboxy neděláme, je tam potřeba hw zásah do mechaniky (pájení atd) což nejde úplně vrátit do původního stavu.

Oni je nedělají, ne že nejdou flashnout vůbec. Nové Xbox opravdu vyžadují HW zásah a nedají se vrátit do původního stavu.

Odkaz ke komentáři

jo presne ten protoze za tu cenu se vyplati i kdyz zaplatim flash:) ja psal nekomu kdo to flashuje a on mi napsal ze tyhle novy xboxe nedalaj ze tam je potreba hw zasah do mechaniky (pajeni atd) coz nejde uplne vratit do puvodniho stavu

no tak on pujde flashnout ale udela mi to nekdo? a jak to bude vypadat kdyz to nepude vratit do puvodniho stavu??

Odkaz ke komentáři

Příště se zdrž děkování v dalším postu a použij kouzelné tlačítko : "Thanks" které nalezneš pod každým příspěvkem, klikni na něho u toho postu, který ti pomohl (je vedle něho palec nahoru, kdyby jsi ho nenašel xD)

// sry za off-topic :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu