mirdase Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Ahoj všichni měl bych takový dotaz kupuji xbox360 Elite z druhe ruky nemá flesh muže mít BAN ? podotýkám vůbec se v tom zatím nevyznám tak se radši ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Konzole může být odflashovaná s banem. Nebo někdo taky dostal BAN za to, že se připojil na LIVE v Česku. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Konzole může být odflashovaná s banem. Nebo někdo taky dostal BAN za to, že se připojil na LIVE v Česku. ;) V jednom máš pravdu, konzole může být odflashovaná a znovu dána plomba, takže nic nepoznáš, nebo může být o pravě rrod a brzo bude KO, je lepší se podívat na itradery. Ale to že někdo dostal baz za to, že se připojil na live v Česku je blbost. Chtěl bych takového člověka vidět, není ani jeden, takže ty mýty si nechte pro sebe, když jim věříte :blink:;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mazwor Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Ještě bych dodal, že by mohlo být teoreticky možné i to, že původní majitel hrál hry před vydáním na LIVE. Není moc velká možnost a byl by to pech, ale mně už některý originálky taky přišly třeba den před vydáním. Jestli však i za tohle MS banuje si jistej nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 V jednom máš pravdu, konzole může být odflashovaná a znovu dána plomba, takže nic nepoznáš, nebo může být o pravě rrod a brzo bude KO, je lepší se podívat na itradery. Ale to že někdo dostal baz za to, že se připojil na live v Česku je blbost. Chtěl bych takového člověka vidět, není ani jeden, takže ty mýty si nechte pro sebe, když jim věříte :blink:;) Blbost to třeba je, ale MS jsou hova**! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Blbost to třeba je, ale MS jsou hova**! :D Dovolím si nesouhlasit, MS nejsou hovoda, je to prostě obchod ... Ty jim pomocí flashe vemeš zisky, oni ti vemou live. Za to že si v Česku na livu ban nikdo nedostal. Je to prostě spravedlonost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 OK děkuji všem. Dnes jsem mluvil s prodejcem a říkal že na net nebyl napojenej tak zítra dojde tak to zkusím připojit a teoreticky bych měl mít 1 měsíc LIVE Gold zadarmo ne ? A ještě poslední věc jsem tu druhý den tak se tu nějak neorientuji potřeboval bych najít dema na Share-rapid zkoušel jsem vyhledávač a nic tak pls kdo ví kde kde je najdu hoďte odkaz. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 na share-rapid sem nasel jedno demo http://share-rapid.com/stahuj/115019/sega-rally-demo-xbox360-gbx.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 OK děkuji všem. Dnes jsem mluvil s prodejcem a říkal že na net nebyl napojenej tak zítra dojde tak to zkusím připojit a teoreticky bych měl mít 1 měsíc LIVE Gold zadarmo ne ? A ještě poslední věc jsem tu druhý den tak se tu nějak neorientuji potřeboval bych najít dema na Share-rapid zkoušel jsem vyhledávač a nic tak pls kdo ví kde kde je najdu hoďte odkaz. Dík Dema si už dostal, tak já ti dám odpověď na otázku, jestli na netu nebyl a ty se regneš, ano dostaneš měsíc live zdarma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Ahoj ještě bych měl na vás jednu otázku včera jsem nechal udělat flash mám LT 1.1 a při instalování UFC2010 na HDD se 53 procentech sekne a zruší to instalaci ale hrát z dvd to jde a Alan Wake šel normálně na instalovat. Tak nevím kde může být chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Špatně vypálené DVD - vypalovačka už je slabá .Při instalaci to už hází chyby při přechodu na druhou vrstvu . Někdy se to prostě už nepovede vypálit perfektně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 OK děkuji moc hold koupím novou vypalovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirdase
Ahoj všichni měl bych takový dotaz kupuji xbox360 Elite z druhe ruky nemá flesh muže mít BAN ? podotýkám vůbec se v tom zatím nevyznám tak se radši ptám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.