mirdase Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2010 Ahoj všichni měl bych takový dotaz kupuji xbox360 Elite z druhe ruky nemá flesh muže mít BAN ? podotýkám vůbec se v tom zatím nevyznám tak se radši ptám. Citovat
0 kozel97 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Konzole může být odflashovaná s banem. Nebo někdo taky dostal BAN za to, že se připojil na LIVE v Česku. ;) Citovat
0 Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Konzole může být odflashovaná s banem. Nebo někdo taky dostal BAN za to, že se připojil na LIVE v Česku. ;) V jednom máš pravdu, konzole může být odflashovaná a znovu dána plomba, takže nic nepoznáš, nebo může být o pravě rrod a brzo bude KO, je lepší se podívat na itradery. Ale to že někdo dostal baz za to, že se připojil na live v Česku je blbost. Chtěl bych takového člověka vidět, není ani jeden, takže ty mýty si nechte pro sebe, když jim věříte :blink:;) Citovat
0 Mazwor Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Ještě bych dodal, že by mohlo být teoreticky možné i to, že původní majitel hrál hry před vydáním na LIVE. Není moc velká možnost a byl by to pech, ale mně už některý originálky taky přišly třeba den před vydáním. Jestli však i za tohle MS banuje si jistej nejsem. Citovat
0 kozel97 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 V jednom máš pravdu, konzole může být odflashovaná a znovu dána plomba, takže nic nepoznáš, nebo může být o pravě rrod a brzo bude KO, je lepší se podívat na itradery. Ale to že někdo dostal baz za to, že se připojil na live v Česku je blbost. Chtěl bych takového člověka vidět, není ani jeden, takže ty mýty si nechte pro sebe, když jim věříte :blink:;) Blbost to třeba je, ale MS jsou hova**! :D Citovat
0 Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Blbost to třeba je, ale MS jsou hova**! :D Dovolím si nesouhlasit, MS nejsou hovoda, je to prostě obchod ... Ty jim pomocí flashe vemeš zisky, oni ti vemou live. Za to že si v Česku na livu ban nikdo nedostal. Je to prostě spravedlonost Citovat
0 mirdase Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 OK děkuji všem. Dnes jsem mluvil s prodejcem a říkal že na net nebyl napojenej tak zítra dojde tak to zkusím připojit a teoreticky bych měl mít 1 měsíc LIVE Gold zadarmo ne ? A ještě poslední věc jsem tu druhý den tak se tu nějak neorientuji potřeboval bych najít dema na Share-rapid zkoušel jsem vyhledávač a nic tak pls kdo ví kde kde je najdu hoďte odkaz. Dík Citovat
0 linuxed Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 na share-rapid sem nasel jedno demo http://share-rapid.com/stahuj/115019/sega-rally-demo-xbox360-gbx.rar Citovat
0 Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 OK děkuji všem. Dnes jsem mluvil s prodejcem a říkal že na net nebyl napojenej tak zítra dojde tak to zkusím připojit a teoreticky bych měl mít 1 měsíc LIVE Gold zadarmo ne ? A ještě poslední věc jsem tu druhý den tak se tu nějak neorientuji potřeboval bych najít dema na Share-rapid zkoušel jsem vyhledávač a nic tak pls kdo ví kde kde je najdu hoďte odkaz. Dík Dema si už dostal, tak já ti dám odpověď na otázku, jestli na netu nebyl a ty se regneš, ano dostaneš měsíc live zdarma :) Citovat
0 mirdase Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 Ahoj ještě bych měl na vás jednu otázku včera jsem nechal udělat flash mám LT 1.1 a při instalování UFC2010 na HDD se 53 procentech sekne a zruší to instalaci ale hrát z dvd to jde a Alan Wake šel normálně na instalovat. Tak nevím kde může být chyba. Citovat
0 toro Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 Špatně vypálené DVD - vypalovačka už je slabá .Při instalaci to už hází chyby při přechodu na druhou vrstvu . Někdy se to prostě už nepovede vypálit perfektně . Citovat
0 mirdase Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2010 OK děkuji moc hold koupím novou vypalovačku. Citovat
Otázka
mirdase
Ahoj všichni měl bych takový dotaz kupuji xbox360 Elite z druhe ruky nemá flesh muže mít BAN ? podotýkám vůbec se v tom zatím nevyznám tak se radši ptám.
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.