Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Error

X-SIDE

Otázka

Dobrý večer mám vážný problém přeinstalovával jsem windows home prepium na windows ultimate (mam na to celkem dost vykonej notebook takže v tom problém neni) ale instalace se zcela nedokončila a přistartu se mi normálně načítá windows ale pak skočí obraovka jak v malování mi to přijde :roll: s napisem error jako kráv. a nahoře je napsáno can not file C:/RECORVERY.DAT (abych se přiznal tak nevim co stim a ten windows neni tak ůplně koupený :thumbup: a když to chci znovu přeinstalovat tak jedině jsem to zkusil přes bootovací cd na xpcka ale to mi zase hodí nějakou chybu ať si zkontrolu hdd boco , prosím o radu :( nevim co stim

a ještě s instalací z toho to dvd jsem neměl jeinde problém vše šlapalo jak mělo

když tam chci hodit xpcka tak mi to napise : BYLY ZJIŠTĚNY POTÍŽE A SYSTÉM WINDOWS BYL UKONČEN , ABY NEDOŠLO K POŠKOENÍ POČÍTAČE .ZKONTROLUJTE ZDA V POČÍTAČI NEJSOU VIRY .ODEBERTE VŠECHNY NOVĚ NAINSTALOVANÉ JEDNOTKY A RADICE PEVNÝCH DISKŮ (JAK TO MAM ASI UDĚLAT KDYŽ MI TO NENABĚHNE ?)ZKONTROLUJTE ZDA JE PEVNÝ DISK SPRÁVNĚ KONFIGUROVN A ZAKONČEN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jednou jsem taky měl problemy s HDD-oddiloval jsem ho atd. Win7,WinVista,WinXP nejel,jedině Linux,tak jsem si ho nainstaloval zalohoval vsechny potrebne věci a istaloval znovu,pri instalaci jsem vybral moznost smazat celý HDD a nainstalovat system(měl jsem všechny oddíly pohromadě v jednom HDD)a pak už šel nainstalovat Win7(legalni)i ten zbytek(nelegalni-zkoušel jsem všechno).Tak to zkus při instalaci linuxu(stahneš zdarma legalně na internetu) zformatovat

Odkaz ke komentáři

• 0

ok zkusim to díky pak napíšu jak to dopadlo :)

jo a ještě půjde to nainstalovat když mi nejde spustit windows např tim že to hodim na cd jako např boot disk ?? nebo jak to mam nainstalovat protože xpcka mi nejdou při instalaci mš to vždy kopne

teŤ stahuju instalační cd ubundu tak uvidim

- díky za rady

-jsem tet v linuxu a jak to mam sformátovat ten hard disc mě to nejde mam podezření že je v pr... PORADÍ PROSÍM NĚKDO ?

Odkaz ke komentáři

• 0

a dal jsi při instalaci(kde to chceš uložit)smazat celý HDD a nainstalovat systém?

Zkus to znova nainstalovat a při instalaci dej smazat celý HDD a nainstalovat systém a pak ti ho to zformátuje do jedné kupy formátu ext3.

A pak už stačí nainstalovat windows(mně XP taky nešel a vistu jsem nezkoušel)a někde by tam měla být možnost smazat celý HDD.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu