Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Moje nová ps3 nejde updatnout ..

jarokall

Otázka

Zdarvím včera mi přišla PS3 normálně mi šla updatnout na 3.40 ... dnes odpoledne jsem konzoli zapl a chtelo to update na 3.41 ale ta už mi píše nějakej error... připojení by mělo být v pořádku nic jsem s tím nedělal a web broswer mi normalně načítá všechny stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Už to mam updatlé, koupil jsem si hru GTA IV a když ji chci nainstalovat napíše mi to opět 80710102, to same mi dělá i když se chci připojit k PSN... vše mám nastavené dobře IP adresy atd... při testu mi píše všude succes ... jinak přes net browser vše jede jak má ... nechápu to v čem je chyba ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Restartoval jsem konzoli už mi jede PSN ale při aktualizaci to dela to samy,...... The latest update data for this software has been found.

To sign in and use this software, you must update te software to the latest version

The system will quit the software and start installing.

Version 1.06

OK

Dam ok chvili tam je please wait a potom to napise An error occurred during the download operation (80710102)

Odkaz ke komentáři

• 0

tak si sformátuj HDD, teda po tom co ho zálohuješ na externí zdroj, možná ti ale radím pitomost ta verze 1.06 může být přímo verze té hry a PS3 požaduje update

asi by to chtělo víc informací o tvém připojení, prozatím by stačil kompletní opis výpisu testu připojení

p.s. prosím používej tlačítko upravit příspěvek, ať nemáš vícenásobné příspěvky

Odkaz ke komentáři

• 0

Internet connection: Enable

Connection Method: Wired connection

Adress setting: Manual

IP adress: 192.168.1.48

Subnet Mask: 255.255.255.0

Default Router: 192.168.1.1

Primary DNS: xx.xxx.xx.xx

Secondary DNS: xx.xxx.xx.xx

MTU: Automatic

Prox server: Dot not use

UPnP: avaliable

NAT: type 2

Odkaz ke komentáři

• 0

jo můžeš, nepřijímám každého takže mám místo ve friends o vikendu se bude parit Battlefield 1 a 2, pokud mas setri prach, bude se valcit

jinak problem je v tom ze se obcas PS3 nedokaze domluvit s name servery, to jsou ty DNS. proto je lepší dat jako primar IP routeru a ten pak ridi provoz

Odkaz ke komentáři

• 0
Právě že mám update jinak by mi nejelo PSN updatnul jsem to flashkou... automatic a připojení mam kabelovku...

Mám update... když dám update console tak mi to píše že mám poslední verzi... a při instalaci hry mi to píše 1.06

Chlapi to je jasne, firmware budes mit OK (i jak pises), ale updatuje se ti samotna hra (1.06), tak zkus hledat nejakou spojitost tam - zkus ji odebrat a znovu nainstalovat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu