Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rar - problémy s hrama

Pit-Bull

Otázka

ahoj nevím jestli tohle téma nemá spíše patřit do PC sekce ale jde tu taky trochu i o PSP takže bych se chtěl zeptat jestli někdo neví jak vyřešit můj problém

Stáhl sem si tady z fora hru buzz světový kvíz 100% čestina od tekkena90 ale když chci ty dvě složky extrahovat a udělat z toho ISO tak mi to napíše že je neočekávaný konec souboru a že je soubor poškozen! :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak možná je soubor doopravdy poškozenej a nebo má spíš problém tvůj RAR problém s koncovkou ISO .

Možná máš starou verzi RARU, ale to pochybuju. Myslím si spíš, že ten file je špatnej. Zkus stáhnout jinej file s touhle hrou, jinak fakt nevim. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

No tak já si zkusím stáhnou novej winrar protože se mi tohle děje poslední dobou u všeho :( a jinak kde mám dát ten ALT+R

PS: a pak se mi stala ještě jedna věc :( stáhl jsem si hru NFS Shift a má to 8 částí po 700Mb ale když to extrahuju tak se mi udělá prázdná složka :( a když z toho udělám ISO tak se z toho udělá složka která má 5,5Gb a nic tam není LOL!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu