honza.31.1 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Zdravim,mám PSP 3004 a versi softawaru 4.21!Tak se chci zeptat tech co tomu vic rozumi nez já,tak jestli to pujde flashnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PantsOnTheGround Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Koukni se na ostatní témata a tam si přečti, jestli to jde nebo ne . Určitě to tady někde na fóru je jen musíš hledat. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Doporučuji Topic pro začátečníky, vše podstatné se tam dozvíš. ;) Pokud už jsi ho četl, zkusím to popsat podrobněji. Nejdříve musíš updatnout FW na verzi 5.03, kterou stáhneš odsud. Archiv rozbalíš, soubor EBOOT.PBP nakopíruješ na MemoryStick do adresáře ms0:/PSP/GAME/UPDATE/ V menu vjedeš do GAME → MemoryStick a spustíš UPDATE. Budeš se řídit pokyny na obrazovce. Až toto provedeš, pokusíš se spustit MHUSpeed. V odkaze je podrobný návod, nebudu rozepisovat. Poté jen spustíš GEN-C či Prometheus v7 a můžeš hrát stažené ISO hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Honza ty už máš flashnuté psp nebo jsi topsp koupil teď nedávno a vůbec jsi do něho nezasahoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt54 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Udělěj update na 5.03 a hoď si tam chickhen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza.31.1 Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 mam ho chvili ale je asi 2 roky starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Udělej to, co jsem psal (přesně) a stahované hry ti pojedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza.31.1 Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 díky moc (Unlimited_Killer) všechno maká tak jak má :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Není zač. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Čechlovský Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Killere, prosím o pomoc, jsem ze Štětí a mám problém s 3004 a flash který mi 3x týdně vypadává můžu zavolat? prosím prozvonit nebo sms na mé 608973730 dík Patrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Na 3000 modelech to není flash, akorát Exploit kterej drží do doby než se PSP ocitne bez energie. Pokavaď nebudeš PSP vypínat nebo vyndavat baterku a dávat pouze do režimu spánku tak to bude držet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honza.31.1
Zdravim,mám PSP 3004 a versi softawaru 4.21!Tak se chci zeptat tech co tomu vic rozumi nez já,tak jestli to pujde flashnout?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts