ZaplikPeta Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Zdravím, chtěl jsem se vás zeptat, jestli jste někdy tuto problematiku nestudovali do větší podrobnosti ohledně zapojení Xboxu jako multimediální centrum. Děkuji za odpověd. Ps: Já to tady nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 radsi si kup multimedialni prehravac mas to lepsi protoze do xka musis furt konvertovat jestli chces jenom divx tak to de ale jestli chces fullhd tak bys musel konvertovat do wmv tam je nejvysi bitrate limit (15mb/s) a jeste je problem s 5.1 zvukem do wmv se to konvertuje pres windows express encoder 4 nebo tak nejak se to menuje a hrozne dlouho nebo aspon mne a to mam pc jedno jadro 2,32 GHZ a trvalo to 9gb film z mkv sem konvertoval za 2 dny v kuse ale zase mnelo to kvalitu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 to bude pecka! http://www.zive.cz/bleskovky/jak-bude-vypadat-google-tv-podivejte-se-na-novy-web/sc-4-a-154094/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 to bude pecka!http://www.zive.cz/bleskovky/jak-bude-vypadat-google-tv-podivejte-se-na-novy-web/sc-4-a-154094/default.aspx Proč nám to tu cpeš do x360 sekce ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Proč nám to tu cpeš do x360 sekce ???? Ptz. Je rec o multimedialnim centru jestli neumis cist;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ZaplikPeta
Zdravím,
chtěl jsem se vás zeptat, jestli jste někdy tuto problematiku nestudovali do větší podrobnosti ohledně zapojení Xboxu jako multimediální centrum. Děkuji za odpověd. Ps: Já to tady nikde neviděl.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.