SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 zdravim, nejak mi nejde zvuk, mam notebook toshiba s windows7 obrazek:, mohly by jste mi prosím poradit, jak ho zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Na ikony sa klika lavym, aj pravym tlacidlom mysi....a potom mas moznosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 myslis ze sem to neskousel? tak mi nejak porad, chytrolíne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Nainstaluj ovladace pro zvukovou kartu. Najdes je na stránkách výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 zkoušel jsem to asi 2x,ale pořád: Služba zvuku není spuštěna... Nijak to spustit nejde, poradíte prosím? edit: tady jsem to stahoval http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/autoDetect.do?LNG=21&service=CE&ACTION=PROCESS_DETECTION&TYPE=FORWARD&LNG_old=21&LNG_old=21&SOURCE=SMP&COUNTRY=75&QSA=TRUE&MODEL=Satellite+C650&SERIAL=5A619057Q&LNG=21&LNG=21&service=CE&LOCALE=&OSBUILD=7600&SUB_TYPE=SMP&OSBITSIZE=64&PANUMBER=PSC08E-009006CZ&ERROR=0 .., windows 7 64bit a sound driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Koukni se na windows update jestli ti nenabízí ovladač zvukovky jako volitelnou aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 nenašel jsem žádné volitelné aktualizace edit: moment, něco jsem našel, dám vědět, až to bude nainstalované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 nic se zvukem tam nebylo x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuperHero Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 poradil by mi stím prosím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SuperHero
zdravim, nejak mi nejde zvuk, mam notebook toshiba s windows7
obrazek:, mohly by jste mi prosím poradit, jak ho zapnout?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.