RE75PECT Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Zdravím Console-forum. Tak nvm jestli jste někde postřehli ale nedavno vyšla hra Tekken 6, určitě příznivci hru hned sosli ale zádrhel byl v tom že na žádným CFW nešla spustit, proč? Sony se pokusilo o novou "ochranu" a to že hra chce minimálně FW 6.10 a momentální GENy 5.03-B a 5.50-D jsou patchlý na hry do FW 6.00 (na starších CFW hra teda samozdřejmě taky nejela) Dnes je již hra Dekryptována na 5.50 a fachá jak na zmíněném 5.03 GENu-B (osobně odzkoušeno), tak i na 5.50 GENu-D...Jen bych vás poprosil o nějáký funkční link kde se dá tahle hra stáhnout aby mi ovšem fungovala, jelikož pokaždé co jsem hru stáhnul sem se nedostal dál než jen k neustálým intrům předem děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 máš starý informace.... nahoď 5.50 Prometheus nebo 5.03 Prometheus..... pak to pofachá jako hodinky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RE75PECT Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Myslíš že bych zvládnul to přeflashovat i sám koukal sem na pár videí na youtube a myslím ze by v tom neměl byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 koukni se do topicu pro začátečníky určitě tam něco je ;) EDIT: kdyby si nic nenašel tady máš přesnej návod http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 sly šel jsem že je možné hrat za azazela toje ta ješterka , anebo nancyho toje ten robot v bonusovém kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.