Puuuma Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 multifunkční jednotka DVD Super (se zápisem na dvě vrstvy) kompatibilita : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM maximální rychlost : čtení: CD-ROM 24×, DVD-ROM 8× / zápis: CD-R 24×, CD-RW 4×, HS CD-RW 10×, US CD-RW 16×, DVD-R 8×, DVD-R 6× (dvě vrstvy), DVD-RW 6×, DVD+R 8×, DVD+R 6× (dvě vrstvy), DVD+RW 8×, DVD-RAM 5× typ : multifunkční jednotka DVD Super Multi (se zápisem na dvě vrstvy) mam tenhle notas ale nemozu vypalit zadnou hru na xko nevim proc haze mi to chybu : device (3:0:0) HL-DT-ST-DVD RAM GSA-T50N RT04(E (ATA) ScsiStatus:0x02 Interpretation:Write(10)-Sectors:455648-455679 Sense Area 70 00 05 00 00 00 00 0A 2A 00 00 3E 21 02 00 00 00 00 Interpretation:Invalid Address For Write Prosim pomozte mi dik za odpovedi a k vypalu pouzivam imgBurn a cloneCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 A blizsie by si o tom nechcel napisat, ze co mas za problem? Ci este tretiu temu niekde buchnes :D Interpretation:Invalid Address For Write = Výklad: Neplatná adresa pre zápis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Místo těchle blbostí, co k ničemu nejsou radši napiš, jakou pálíš rychlostí a na co. Tohe může být způsobeno například špatnými médii. Použij nějaká kvalitní (třeba Verbatim), nějakou přiměřenou rychlost (2.4x - 4x). Když to nepomůže asi ti nezbyde, než si pořídit jinou palírnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 ..storno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Trezzore, no tak. Když nepoužije .dvd soubor, jen se změní layer break (nic jiného tenhle soubor nedělá). On má problémy se samotným pálením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 nazev je stejni jak u dvd. tak i u iso rychlost 1, nebo 2,4 dvd+r dl philips kde moze byt chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Jako první zkus použít jiná média. Třeba ty Verbatimy, ty jsou obecně považovány za kvalitní. Zkus také updatovat FW v palírně, případně palírnu vyčistit. když to nepomůže, nová palírna. Btw: doufám, že jsi zkoušel víc DVD, občas se vyskytne nějaké špatné, i když zbytek je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 tak jinak budu muset koupit druhou palirnu ale nevim jestli je toto dobra volba http://www.patro.cz/objects/1075020915.html a jak mam palirnu updatovat FW a jak je mozny ze jsem dve hry vypalil ale ted uz mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Ptát se na konkrétní palírnu moc smysl nemá, leda, že by někdo měl přesně tenhle typ. A to při jejich počtu není moc pravděpodobné. Obecně ale moc velké rozdíly v kvalitě dens už nejsou, technologie je na vysoké úrovni. Já například kupuji levné vypalovačky s tím, že když se rozbije, nahradím ji. Update FW je podobný jako update driveru třeba grafické karty. Stáhneš si příslušný soubor, přečteš si Read Me (který zpravidla bývá přibalen) a postupuješ podle návodu. Edit k poslednímu postu: i to už jsem psal, někdy se v balíku objeví nějaké vadné DVD, proto jsem doporučoval zkusit pálit víckrát. Jo a zkus začít používat fci. Edit, nekouše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 co je fci? a uz jsem tak posral 11 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 fci. (fce) = funkce Pokud jsi to zkoušel jedenáckrát, tak gratuluju k trpělivosti. Ale to už asi fakt nemá smysl. Zkus rady, co jsem ti napsal, třeba pomůžou. Když ne, tak víš, co máš dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Myslím,že když už jsi zkazil 11 DVD , tak to vypadá , že ta palírna už dosloužila a budeš si muset koupit novou . Nejlépe externí http://www.alza.cz/lg-ge20nu-cerna-black-d96937.htm . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Myslím,že když už jsi zkazil 11 DVD , tak to vypadá , že ta palírna už dosloužila a budeš si muset koupit novou . Nejlépe externí http://www.alza.cz/lg-ge20nu-cerna-black-d96937.htm . a co tahle http://www.patro.cz/objects/1075020915.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Slim nedoporučuju kupovat, vyhrává tam vzhled nad funkčností ... doporučuju tu od tora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 ja to kupuju pres moju pritelkynu tak tomam za vyhodnou cenu a tam nemaj jiny nez slim jak mam s jistit znacku moji cd-rom dam na tebe ale je tam jenom dvd-r dl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 A mění to snad něco na tom? Pokud můžeš nakupovat jen v tomhle obchodě, kup jí ... to je tvoje rozhodnutí - ne moje, ty s tim budeš mít problémy, já ti jen řikám co je lepší a co je horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Když spustíš ImgBurn a klikneš na ZAPSAT OBRAZ NA DISK , tak na pravé straně se ti zobrazí data vypalovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Hl-dt-st dvdram gsa-t50n rt04 (ata) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Puuuma
multifunkční jednotka DVD Super (se zápisem na dvě vrstvy) kompatibilita : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM
maximální rychlost : čtení: CD-ROM 24×, DVD-ROM 8× / zápis: CD-R 24×, CD-RW 4×, HS CD-RW 10×, US CD-RW 16×, DVD-R 8×, DVD-R 6× (dvě vrstvy), DVD-RW 6×, DVD+R 8×, DVD+R 6× (dvě vrstvy), DVD+RW 8×, DVD-RAM 5×
typ : multifunkční jednotka DVD Super Multi (se zápisem na dvě vrstvy)
mam tenhle notas ale nemozu vypalit zadnou hru na xko nevim proc haze mi to chybu : device (3:0:0) HL-DT-ST-DVD RAM GSA-T50N RT04(E (ATA)
ScsiStatus:0x02
Interpretation:Write(10)-Sectors:455648-455679
Sense Area 70 00 05 00 00 00 00 0A 2A 00 00 3E 21 02 00 00 00 00
Interpretation:Invalid Address For Write
Prosim pomozte mi dik za odpovedi a k vypalu pouzivam imgBurn a cloneCD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.