Hannnz22 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Čaute, chci si koupit XBOX ale nemůžu se rozhodnout jestli slim nebo Fat(obič starej)...Ale přikláním se ke starýmu..Co si myslíte vy ? Díky H@nz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Já osobně bych bral starej prej ten novej (slim) mrtě topí ale je to můj názor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Ak neplanujes flash, tak skor X360S...a keby nieco, tak na kazdy tovar je zaruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hannnz22 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 No flash neplánuju..A asi půjdu do toho novího...A pak tady o něm něco trošku napíšu..Ale zatim se stále rozhoduju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 A co chceš slyšet? Je to voje rozhodnutí, klady a zápory máš napsaný třeba v topicu pro začátečníky, nikdo nemůže vědět líp co chceš než ty sám, takže si urči priority a podle toho se rozhodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xeevis Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ja jsem si koupil Slim a jsem maximalne spokojen. Pokud bych ho mel porovnat s Jasper Elite + informace co jsem ponachazel tak rozdil je v technologii (65nm > 45nm ), mensi spotreba o 20% (100W > 80W ) tudiz se i mene zahriva, coz kdyz doplnis tim ze Microsoft presunul CPU, GPU a eDRAM na jediny cip tak pouzivaji jen jeden heatsink ktery ochlazuje jen jeden naprosto tichounky vetracek takze (hluk > ticho). Ma dotykove tlacitka, je mensi, hezci, ma kinekt konektor, b/g/n WIFI, vetsi interni HDD (120GB > 250GB) a par dalsich dilcich uprav, ktere asi koncovemu uzivateli nic nereknou. Nerekl bych ze se prehriva, jasny z pruduchu jde horky vzduch, ale nijak extremne, navic konzole v plnem zazehu nejde absolutne slyset coz je velke + hlavne u sledovani hororu :). Nevim o nicem co by bylo na Slim horsi nez na Jasper (elite, arcade), akorat ze nepribaluji HDMI kabel (+150kc). Jinak samozrejme scaluje cena Arcade: 4000Kc Elite: 5500Kc Slim 4GB: 5500Kc (podzim) Slim 250GB: 7000Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Ma dotykove tlacitka, je mensi, hezci, ma kinekt konektor, b/g/n WIFI, vetsi interni HDD (120GB > 250GB) a par dalsich dilcich uprav, ktere asi koncovemu uzivateli nic nereknou. Nerekl bych ze se prehriva, jasny z pruduchu jde horky vzduch, ale nijak extremne, navic konzole v plnem zazehu nejde absolutne slyset coz je velke + hlavne u sledovani hororu :). Nevim o nicem co by bylo na Slim horsi nez na Jasper (elite, arcade), akorat ze nepribaluji HDMI kabel (+150kc). Jinak samozrejme scaluje cenaArcade: 4000Kc Elite: 5500Kc Slim 4GB: 5500Kc (podzim) Slim 250GB: 7000Kc HDMI uz hadam nepribaluju ani do Elite. K tomu co ma este X360S navyse je +2 USB konektory a priamy opticky vystup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Všechno to má v topicu pro začátečníky a v popisu revizí ... dávám lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hannnz22
Čaute, chci si koupit XBOX ale nemůžu se rozhodnout jestli slim nebo Fat(obič starej)...Ale přikláním se ke starýmu..Co si myslíte vy ? Díky H@nz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts