lemiju Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Co spíš koupit, pořád se nemůžu rozhodnout. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 no tka to je jasný ne? chceš mobil? iPhone. .... nechceš? iTouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Tak mobil by se hodil, ale zas touch je rychlejsi a hlavne chci apple na hry, muziku, internet a videa! =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 no tak vidíš, už seš rozhodnutej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Jen nevim, u toho touche prej nejdou crakly hry a nevim jak dlouho bych cekal na jb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Pokud vim tak JB jde momentálně provést na každém iPodu Touch a to dokonce untethred. iPhone za ty peníze nestojí, kup iTouche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Pokuď vím tak ne:D Ale touhle dobou by měl vyjít Limera1n od Gehota, a ten by měl jailbreaknout všechyn zařízení, vč. iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Spirit by měl momentálně zvládat všechny iTouche, ne? Přiznám se, že to ted moc nesleduju, kdyžtak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Od geohota asi už nic nevýjde, protože s tím praštil. A spirit funguje jen na 3.1.3. Pokud se nepletu, tak nový ipod na ios4 a vyšší, stejně jako iphone 3gs, jde jailbreaknou pouze se starým ibootem, takže jedině downgrade na 3.1.3 pokud by byl vyšší, ale nevím mám iphone 3gs, a jsem spokojený. Ještě záleží, jestli myslíš iphone 3G, nebo 3 generaci což je 3GS, 3GS se už taky dělají v 8 GIGA variantě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 myslel jsem iphone 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.