Zavorka Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 jsem čerstvým majitelem HTC touch pro chtěl jsem se zeptat jestli je tady někdo kdo má s romkami na toouch pro zkušenosti a doporučil mi nějakou spolehlivou ...nejlepe WM 6.1 a určitě EN (CZ nikdy nebyla nej) popřípadě i radio navíc potřebuju poradit s klávesnicí ... u normálního HTC touch pro je klávesnice jinak uspořádána jak od AT&T operátora(tu mám já) udělal jsem hard reset a mám rozložení jak u normální verze akorát že popisky kláves mám od toho operátora ... kde co kaj mám nastavovat abych měl rozložení jak to má být u toho operátora? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Nejlepší bude, když si pročteš fórum na XDA, protože tam máš tolik romek a zkušeností od uživatelů, že to ti tady asi nikdo tolik neporadí. Podle mých informací patří mezi nejlepší romky Energy a Miri. Tu klávesnici bych taky pohledal na XDA a pokud umíš anglicky, tak se tam rovnou zeptej a určitě někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 něco o klávesnici jsem už našel ... na xda je toho plna prdel chtěl jsem to urychlit ... jsem zkažený z iphone a nechce se mi do toho xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Pokud jsi přešel z iPhonu, tak to se ti nedivim, protože WM se musí tak trochu "dodělat" :D a spousta lidí si ho kupuje právě kvůli neoficiální podpoře na XDA. Napadlo mě, jestli ta klávesnice neni náhodou přehozená proto, že nemáš originál romku od operátora. Většinou se u WM zařízení tyhle romky liší a na XDA jsou i romky od operátorů, tak jí tam můžeš zkusit dát a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 K te klavesnici, zkus se podivat na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=474192 Jsou tam 2 Touch Pro a 2 ruzne klavesnice. Pokud mas to nalevo, nainstaluj ten 1. soubor, pokud napravo tak druhy, snad to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 hodil jsem tam ten energy ... zatím jede dobře ... i když to je 6.5 ... + je tam i nastavení pro obě klávesky takže jsem zatím spokojenej doufám že vydrží :) jinyk díky za pomoc :) naposled jsem měl iphone... ale předtím jsem měl HTC wizard a HTC tytn2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.