PantsOnTheGround Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Dobrý Den. Mám otázku, jestli někdo neví proč zrovna FW 6.30 nejde flashnout ? Je to jen pro můj osobní zájem. Děkuji za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Je to nejnovější firmware od SONY a má dobré zabezpečení, nejde flashnout a podle mého ještě dlouho nepude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PantsOnTheGround Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Aha. Doufejme že na to rychle někdo něco vymyslí. A nikdy jsem nečekal, to že někdy bude mít SONY něco dobře zajištěnýho, jelikož skoro každej FW co udělali, tak si s tím hackeři pohráli a bylo to. V každém případě děkuji za poskytnuté informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PantsOnTheGround Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 TÉma uzavŘeno - lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PantsOnTheGround
Dobrý Den.
Mám otázku, jestli někdo neví proč zrovna FW 6.30 nejde flashnout ?
Je to jen pro můj osobní zájem.
Děkuji za pochopení.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts