Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Restore Iphone 3gs konec???

temnota

Otázka

Ahoj mám prosbu (opět) včera jsem si do noci hrál s iphone a už jsem nevěděl kudy kam tak jsem udělal restore (po několika špatný pokusech o jailbreak) a iphone mi ukazuje jen možnost volání na tísňové linky. Než jsem to podělal byl tam frimware 4.0.1. ale nedalo se volat (unlock). Prosím o nějakou radu. Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A odkud iPhone je? Jestli z US, tak asi jedine sehnat AT&T simku a pres ni si iP aktivovat.. Kdyz neni JB ani unlock..

Popr. Zkus program f0recast a napis sem co ti to vyhodilo. Pokud bys mel stary bootrom, tak by se s tim mozna dalo neco delat.

Odkaz ke komentáři

• 0
A odkud iPhone je? Jestli z US, tak asi jedine sehnat AT&T simku a pres ni si iP aktivovat.. Kdyz neni JB ani unlock..

Popr. Zkus program f0recast a napis sem co ti to vyhodilo. Pokud bys mel stary bootrom, tak by se s tim mozna dalo neco delat.

Ahoj děkuji za radu, tak jsem zjistil tyto věci:

Serial: 879242EL3NP

Baseband: 05.13.04

Bootloader: 6.4

Model: MC 131

Dá se s tím něco dělat??Díky za trpělivost. Iphone je z Polska. (Orange)

Odkaz ke komentáři

• 0

Podle tehle informaci mas novy bootROM (MC). Takze ti nezbyva nic jineho, nez cekat na JB 4.0.1 pro nova 3GSka. Kdybys sehnal tu Orange simku, tak by sis iPhone alespon aktivoval (porad bys nemohl volat, ale dal by se pouzit jako iPod)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu