Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přehrání FW

Otázka

Odesláno

Zdravim,nevite nekdo jak prehrat FW u Sony Ericssonu D750i? Telefon je uz bez zaruky,takze mi nevadi zadne nelegalni kroky. Vzdycky kdyz telefon zapnu,tk se mi zapne ale nechce po mne heslo,proste nic a hned se presmeroval na plochu a zustal tak dokud jsem nevyndal baterku. Byl jsem v Mobil Pohotovosti a tam mi rekli ze to bude stat 500kc tak se obracim sem,jelikooz jsem student a nemam aktuelne cash. Diky vsem kdo mi sem napise nejaky navod,nebo alespon poradi. Vsem predem dekuji.:!::!::!:

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

1) https://encrypted.google.com/search?hl=cs&safe=off&q=D750i+site%3Ase-tuning.cz&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= .. je tam toho spoustu na K750i, ktera ma totozne postupy, jako D750i, ale dost se tam pise i primo i D750i.. Hlavne je to vse docela obecne, jen je treba si najit main a FS atd. pro tvuj telefon, jinak XS++ a SEUS atd. se pouziva pro vsechny typy.. ale podrobnosti se tam doctes

2) Do mobil pohotovosti bych nikdy nic nedal, ty hovada mi posraly muj milovanej N-Gage a jeste po mne chteli penize - takze nikdy! Je to banda amateru a podvodniku.

• 0
Odesláno

Jo presne. Taky po mne chtelo 200 Kc. A to jsem jim tam dal N-Gage, ktery normalne fungoval, akorat nechytal signal - jinak normalne jel. Gamesy na nem jely atd. Vratili mi ho tak, ze nesel zapnout (takze uz ani gamesy, hudba, poznamky nic..), nezalohovali mi ani data - primo jsem to po nich chtel i za cenu, ze bych platil navic - a jeste po mne chtelo 2 kila. Opravdu neseriozni, neschopna a amaterska firma.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu