marek.slo Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Už jsem četl že to nejde ale doufal jsem že to někdo vymyslí.Prosím nešel by nějak downgrade?? Nebo něco jiného??Pls poradte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Bohužel, to nejde, ale můžeš zkusit Half Byte Loader, ten Ti alespoň umožní spouštět homebrew aplikace. Ve výše zmíněném odkazu máš návod i soubory ke stažení. Zatím ale rozhodně neupdatuj na vyšší FW, vždy je větší pravděpodobnost nalezení chyby (exploitu) na nižší verzi FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.slo Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Jo tak díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.slo Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 jo a až to tedy nějak pude dáte mi vědět prosím?? marek.slo@seznam.cz Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unlimited_Killer Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zatím se úplně neví, zda to půjde, každopádně sleduj buď toto fórum nebo například www.psp-hacks.com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marek.slo
Už jsem četl že to nejde ale doufal jsem že to někdo vymyslí.Prosím nešel by nějak downgrade?? Nebo něco jiného??Pls poradte :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.