matof Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Potřebuji pomoc s MW udělal jsem vše jsem 1. v BL. Všechny závody mám vyhrané i bonuové, fízli jsem též udělal.Už fakt nevim co dál.....A ve vyhraných závodech mi chybí 30 závodů ale ja je tam nikde nemám.... Zde jsou fotky: Předem díky za pomoc........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Srpen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Opravdu nikdo neví chtěl bych to dohrát na 100%.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 stejnej problem byl aji na PC ale na PSP sem moc nehrl ale v PC si musel projet celi mesto kde sou jeste nejaky zavody, ale nejsou ukazany na mape ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Někde jsem slyšel že musíš mít i všechny auta co ve hře jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 musis vyhrat vsechny bonusy myslim, ja to tak mel taky EDIT: aha tak ne sry, uz sem si vzpomel - musis vyhrat ten mod jak ses polda a honis ostatni (musis ho dat ale celej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matof
Potřebuji pomoc s MW udělal jsem vše jsem 1. v BL. Všechny závody mám vyhrané i bonuové, fízli jsem též udělal.Už fakt nevim co dál.....A ve vyhraných závodech mi chybí 30 závodů ale ja je tam nikde nemám....
Zde jsou fotky:
Předem díky za pomoc........
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts